RECENSIES

Afvallen was nog nooit zo leuk!

Door haar enthousiasme en oprechte, pure interesse in de persoon voor haar lukt het Lisa om handvaten aan te geven die passen bij diegene waar het omgaat. Feit blijft dat je het zelf moet doen maar met een eetpatroon op maat en op basis van ingrediënten die bij mij en mijn leven passen was het afvallen voor mij nog nooit zo leuk.
Carla
De 5 weken challenge aangegaan met Lisa en next step training. Onwijs blij met jou advies met betrekking tot voeding en meer! Je kijkt naar de persoonlijke situatie en past hier het schema op aan. Je geeft praktische en goed uitvoerbare tips. Het schema is goed in het dagelijks leven toe te passen en vol te houden. Je bent enthousiast, professioneel en flexibel. Mede dankzij jou hulp is het gelukt om het doel gemakkelijk te behalen, onwijs bedankt!
Wendy
Het was écht een feestje om samen met Lisa te werken. Typisch Lisa is haar vrolijke en persoonlijke benadering. Aan de hand van een op maat gemaakt voedingsschema heeft Lisa mij handvatten gegeven om meer uit mijn voeding te halen. Samen kijken wat het beste past. Het resultaat? Zonder enige moeite kon ik mijn dagelijkse leefstijl aanpassen en maak ik bewuste keuzes. Het belangrijkste ik voel me fitter en energieker dan ooit!!
Yvonne
10 kilo kwijt en voel me topfit dankzij lisa! Echt een aanrader als jij wat aan jezelf wilt doen!
Joep
Lisa heeft mij onwijs geholpen, prettig en professioneel adviseert ze een voor jou passend voedingspatroon. Vanaf 2018 heb ik met Lisa Pepping van PEP voedingsadvies naar mijn eetpatroon gekeken, en Lisa heeft een basisvoeding voor me samengesteld met keuzemogelijkheden, zodat je zelf bewust keuzes kunt maken. Ik eet nu zo min mogelijk bewerkte producten en ga voorbereid mijn dag in. Elke dag ga ik op pad met een koeltasje met eten, groente en fruit.
Leonie
Lisa heeft mij geholpen met een goed en eetbaar voedingspatroon. Ik was de weg weer ff kwijt maar nu weer op de goede weg. En het is altijd gezellig bij Lisa en ook bijna 15 kilo lichter
Brenda
Ben je op zoek naar een op maat gemaakt voedingsadvies waar je op de langere termijn wat aan hebt en wat bij je past dan moet je zeker bij Lisa zijn. Geen dieet maar aanpassingen naar een goed te doen, gezond, voedingspatroon. Voor blijvend resultaat
Amanda
Lisa weet op een praktische en heldere manier duidelijk te maken hoe je je voeding kan verbeteren. Ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel. Door het voedingsadvies merkte ik dat ik weer veel meer energie kreeg. Ook weet Lisa duidelijk oorzaak en gevolg uit te leggen van de keuzes die je maakt. Ze oordeelt niet en het advies is op de lange termijn makkelijk toe te passen op alle facetten van het leven. Dus ook bij bijvoorbeeld uit eten of een borrel met vrienden weet ik nu welke keuzes ik kan maken en wat ik ter voorbereiding kan doen. Heel fijn om nu zo gestructureerd te eten en bewust keuzes te maken, dat geeft mij heel veel rust.
Esme
Super blij met PEP Voedingsadvies! Lisa heeft me na m’n zwangerschap weer echt op t goeie pad gebracht qua eten. Plus dit is ook echt vol te houden op langere termijn
Elles
Struggles met wat nou gezond eten is? Lisa will help you out! Great thanks to this girl, feeling so much better!
Maud

Enthousiast na bovenstaande recensies?

Adres

Bierkade 14, 1811NJ Alkmaar
Dorpsstraat 67b, 1747 HB Tuitjenhorn